Wil jij weten wat werken in de Logistiek nou precies inhoudt? Doe dan onze Extra Talent Logistiek Talent Pitch en kom erachter!!

Onze Talent Pitch is dé manier om op een leuke, interactieve wijze inzicht te krijgen in jouw logistieke vaardigheden! Klik op één van de volgende linkjes om de Talent Pitch te starten voor jouw regio! Amsterdam, Breda, Eindhoven of Rotterdam.

Vind jij het een uitdaging om elke zending zo goedkoop en efficiënt mogelijk weg te zetten? Heb jij lading nodig om je wagen te vullen en weet je deze ook te vinden? Of ben jij juist de persoon die de op zoek gaat naar de transporteur met de beste tarieven? Dan ben jij wellicht de Expediteur die wij in Noord-Brabant zoeken. Extra Talent Logistiek biedt jou namelijk onderstaande vacatures aan als volgende stap in je carrière. Zoek de expediteursfunctie in Noord-Brabant die het beste aansluit bij jouw wensen en reageer. Onze consultants van Extra Talent gaan direct voor jou de mogelijkheden uitzoeken.

Ben jij op zoek naar een baan als Expediteur in een andere regio of zoek je binnen de Logistiek een andere functie? Bekijk dan ons totale overzicht aan vacatures en bepaal zelf je zoekcriteria.