Wil jij weten wat werken in de Logistiek nou precies inhoudt? Doe dan onze Extra Talent Logistiek Talent Pitch en kom erachter!!

Onze Talent Pitch is dé manier om op een leuke, interactieve wijze inzicht te krijgen in jouw logistieke vaardigheden! Klik op één van de volgende linkjes om de Talent Pitch te starten voor jouw regio! Amsterdam, Breda, Eindhoven of Rotterdam.

Als Expediteur in Noord-Holland heb je vaak te maken met de snelle wereld die luchtvracht heet. Of het nu gaat om een zending die met spoed verzonden moet worden of dat het gaat om een zending die binnen enkele uren op Schiphol staat: als Expediteur is het jouw verantwoordelijkheid om dit soepel te laten verlopen. Hoeven we jou dit niet uit te leggen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Expediteur in de regio Noord-Holland? Onderneem direct actie en wie weer staat jouw ideale baan met de beste arbeidsvoorwaarden in onderstaand overzicht.

Ben jij op zoek naar een baan als Expediteur in een andere regio of zoek je binnen de Logistiek een andere functie? Bekijk dan ons totale overzicht aan vacatures en bepaal zelf je zoekcriteria.