Wil jij weten wat werken in de Logistiek nou precies inhoudt? Doe dan onze Extra Talent Logistiek Talent Pitch en kom erachter!!

Onze Talent Pitch is dé manier om op een leuke, interactieve wijze inzicht te krijgen in jouw logistieke vaardigheden! Klik op één van de volgende linkjes om de Talent Pitch te starten voor jouw regio! Amsterdam, Breda, Eindhoven of Rotterdam.

Dat de term Operations Manager in de logistiek erg breed is, moge duidelijk zijn. Ben jij het liefst de verantwoordelijke voor een kleinschalig transportbedrijf waarbij je ook zelf operationeel meewerkt? Of ben jij op het sterkst bij een internationale logistieke dienstverlener die strategisch de lijnen bepaald? Die keuze ligt bij jou. Bekijk hieronder onze verschillende vacatures in wegtransport, zeevaart, luchtvracht of warehousing en reageer!

Staat jouw voorkeur er niet tussen? Stuur je cv dan direct naar ons en de collega’s van Extra Talent Logistiek gaan gericht voor jou op zoek.

Wel werkzaam op kantoor binnen de logistiek, maar niet op zoek naar een baan als Operations Manager? Bekijk dan ons complete overzicht.