Wil jij weten wat werken in de Logistiek precies inhoudt? Doe dan onze Extra Talent Logistiek TalentPitch en kom erachter!

Onze TalentPitch is dé manier om op een leuke, interactieve wijze inzicht te krijgen in jouw logistieke vaardigheden!

Ben jij op zoek naar een uitdaging als Notarieel Secretaresse in Amsterdam en omgeving? Dan zit jij bij het specialisme van Extra Talent Juridisch op het juiste adres. Met een uitgebreid netwerk van notarissen die we de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd, hebben zijn wij dagelijks actief om de leukste vacatures met de beste voorwaarden voor jou te selecteren. Om het jou makkelijk maken, hebben we alle vacatures als Notarieel Secretaresse voor jou hieronder op een rijtje gezet. Reageer op de vacature die het beste op jouw wensen aansluit en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van een van onze consultants.

Staat de vacature met de juiste voorwaarden er niet tussen? Spreken de omschrijvingen jou niet aan of heb je nog geen vacature gevonden op jouw niveau? Verstuur dan een open sollicitatie en de consultants van Extra Talent Juridisch gaan voor jou op zoek binnen het notariaat. Ook kun jij je inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures.