Bas (Logistiek Administratief Medewerker)

Bas is een comminucatief vaardige jongeman met een afgeronde hbo diploma op zak, hij heeft inmiddels meer dan 9 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek op verschillende administratieve/custumor service afdelingen. In zijn huidige functie is hij multifunctioneel inzetbaar, hij fungeert als custumor service medewerker met ook administratieve taken zoals het opstellen van vrachtbrieven, schrijven van CMR's en het opstellen van douanedocumenten. Bas wil zich verder ontwikkelen binnen deze functies en is daarom toe aan de volgende stap, hij wil daarom aan de slag als teamleider bedrijfsbureau of hoofd logistieke administratie. 
 

Bas is een representatieve en communicatief vaardige jongeman. Hij heeft ruime ervaring binnen de logistiek en weet goed op de behoeften van de klant in te spelen. Hij komt zijn afspraken na en is een man van zijn woord, hij heeft altijd zijn werk af en als er daardoor langer doorgewerkt moet worden zal hij geen nee zeggen. Bas is tevens een postief ingestelde jongeman, als de sfeer op de bedrijfsvloer negatief is, weet hij zijn collega's voor zich te winnen en het om te slaan naar een positief resultaat. 

Bas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Administratieve werkzaamheden gecombineerd met Customer service taken in de control tower van het warehouse;
  • Het centraal aanspreekpunt van de klanten met zaken omtrent; Laad-lostijden, speciale verzoeken, last minute orders, wijzigingen,klachten;
  • Klanten en collega's informeren over orders omtrent gewicht, hoeveelheid, factor, pallets aantal, laadmeters, bestemmingen;
  • Opstellen douanedocumenten en vrachtbrieven;

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Nederlands, Engels en Spaans zijn goed in woord en geschrift. Duits is voldoende in woord en geschri

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels uitstekend in woord en geschrift, Spaans voldoende in woord en geschrift, Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft WMS & TMS, Microsoft Office: Access, Outlook, Word, PowerPoint, Excel