Danny (Logistiek Administratief Medewerker)

Danny is een ervaren man binnen de customer service en logistieke adminstratie. Zo is hij werkzaam geweest bij een logistiek dienstverlener, waar hij zich voornamelijk bezig hield met het onderhouden van het contact met de klant en het verwerken en controleren van binnengekomen orders. Hij hield de klant hiervan op de hoogte en loste problemen op waar nodig. Administratie is dan ook zeker iets waar Danny erg goed in is, vanwege zijn nauwkeurigheid. Hij werkte nauw samen met de planafdeling en de afdeling Order Entry. Bij vorige werkgevers heeft hij ook veelal werkzaamheden verricht op het gebied van customer service, waarbij hij tevens langs ging bij klanten en acquistie pleegde. Op dit moment is Danny ook werkzaam als Customer Service Representative, waarin hij dagelijks orders verwerkt, klachten afhandelt en nauw in contact staat met klanten. Doordat er op dit moment leegloop van collega’s op de afdeling plaatsvindt, zal op termijn de werkdruk voor Danny gaan stijgen. Daardoor is hij op dit moment latent zoekend naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek, waarin klantcontact centraal staat.

Danny is een erg sociale man die graag serieus met zijn werk bezig is. Hij werkt erg nauwkeurig en secuur en zal dan ook nooit fouten maken. Focus op de details is voor hem vanzelfsprekend en hij krijgt ook altijd een goede terugkoppeling op zijn werkzaamheden. Daarnaast is hij een echte teamplayer en werkt hij graag samen met zijn collega's. Met een mooie dosis droge humor weet hij altijd voor een gezellige sfeer te zorgen. Graag komt hij in een organisatie terecht die hem de waardering geeft die hij verdient en waar hij voor een fijne samenwerking op de afdeling kan zorgen.

Danny heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verwerken van handmatige en EDI orders;
  • Aanvragen van transporten uitzetten bij externen;
  • Verzoek van ophalen van zendingen indienen;
  • Retouren aanmaken in het systeem;
  • Contact met klanten (Belgische markt);
  • Afhandelen van klachten en oplossen van problemen;
  • Verzorgen van credit- en debet nota's.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

47

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

Transportmaster, Exact Globe, MS Office (Word, Excel, Outlook)