John (Starter HBO Logistiek)

John is een enthousiaste jonge man met zijn hbo-diploma Logistiek, Economie en Management op zak. Hij heeft stage gelopen bij een tweetal logistiek dienstverleners waar hij in aanraking kwam met de sector. Bij zijn afstudeerstage heeft hij aan een businesscase gewerkt waarna hij een verbetervoorstel heeft aangedragen. Na zijn studie is John aan de slag gegaan als Converting Officer. Hij maakte de productieplanning en zorgde dat de grondstoffen aanwezig waren om de productie te kunnen draaien. Hij beheerde de voorraad voor een aantal specifieke producten en maakte hiervan ook een forecast voor de productie. John zette de transportopdrachten uit tussen de fabrieken en de DC. Naast zijn hoofdwerkzaamheden heeft John een handboek geschreven voor het gebruik van het SRP systeem.

John is zojuist teruggekomen van wereldreis en is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek en supply chain.

John is een vriendelijke en communicatief vaardige persoonlijkheid. Hij bekijkt zaken altijd positief en ziet altijd een oplossing voor problemen. John gaat punctueel te werk en afspraak = afspraak. Hij kan goed de rust bewaren in stressvolle situaties. John vindt nieuwe processen heel interessant en pikt informatie snel op waardoor hij snel zelfstandig werkt. Door het maken van een wereldreis spreekt John vloeiend Engels.

John is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

On & off op wereldreis waarvan 6 maanden working holiday in Canada

Functie

Starter HBO Logistiek

Leeftijd

26

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en redelijk in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office; Word, Excel, Acces