Armin (Teamleider Warehouse)

Armin heeft ruim 16 jaar leidinggevende rollen vervuld in operationele functies bij logistiek dienstverleners. Het leiding geven aan diverse lagen van het warehouse is hem bekend. Hij maakt de personeelsplanning en zet transportopdrachten uit bij externe transporteurs. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de outbound en de complete afdeling Retouren en Emballage. Armin is op zoek naar een baan waarin hij een leidinggevende, operationele rol heeft en mee kan denken met processen. Hiermee wil hij bijdragen aan verhoging van de productiviteit en de kosten zo laag mogelijk te houden.

Armin is een man die overtuigend is en prettig in de omgang. Dit zorgt ervoor dat hij zijn medewerkers zo kan sturen dat ze het gevoel krijgen taken te willen doen in plaats van te moeten doen. Daarnaast heeft Armin een helikopterview ontwikkeld, waardoor hij goed kan inzoomen op processen. Hij kan daar waar nodig verbeteringen aandragen en doorvoeren middels de 5S methode. Armin is flexibel ingesteld. Naast dat hij flexibel om gaat met werktijden, heeft hij een hands-on mentaliteit. Hierdoor draait hij zijn hand er niet voor om om mee te helpen als dit nodig is. Armin zijn motto is: kwaliteit wint altijd!

Armin heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van 4 coördinatoren en 3 meewerkend voormannen
  • Verantwoordelijk voor de gehele outbound, van het verwerken van orders tot het tijdig verzendklaar maken voor transport
  • Verantwoordelijk voor het gehele retour- en emballageproces
  • 5s verantwoordelijk en daar ook verbeteringsslagen in gemaakt. Daarnaast trainingen geven aan medewerkers omtrent 5s
  • Aandragen en opzetten van verbeterprojecten ten behoeve van kwaliteit en efficiëntie
  • Rapporteren aan Operations Manager

Functie

Teamleider Warehouse

Leeftijd

37

Woonplaats

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift. Spaans redelijk in woord en matig in gesprek.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, PowerPoint)