Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Stijn (Logistiek Coördinator)

Stijn werkt inmiddels al ruim ruim 12 jaar in de logistiek. Toen hij een opleiding moest kiezen was al snel duidelijk dat de logistiek de goede keuze was. Momenteel werkt hij als Senior Supply Chain Coördinator bij een Groothandelaar, hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de import. Tijdens één van zijn stages heeft hij hier kennis mee gemaakt, vervolgens is hij vijf jaar werkzaam geweest in de haven van Amsterdam. Nu dat hij op meerdere vlakken ervaring op heeft gedaan in de logistiek is hij er achter gekomen dat zijn passie toch echt de zeevracht is.  
Stijn is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie in de zeevracht.
Stijn heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,-

We hebben Stijn leren kennen als een rustige jongeman. Hij verteld ons dat hij moeilijk stil kan zitten en dat dat juist is wat hem zo aantrekt in de logistiek; er is contstant beweging en je moet contstant snel schakelen. Hij is iemand die opbouwende feedback geeft aan zijn collega's en altijd bereid is om een ander te helpen. 
Stijn woont samen met zijn vriendin in de omgeving van Hoofddorp. In zijn vrije tjid geeft hij onder andere begeleiding aan het zaalvoetbalteam. Zelf sport hij ook regelmatig, zo heeft hij mee gedaan aan de Dam tot Dam loop van dit jaar. 

 

Werkzaamheden

Als  Senior Supply Chain Coördinator verantwoordelijk voor de volgende zaken:

  • Juiste bestellingen doorvoeren doormiddel van het maken van analyses en forecast;
  • Contact onderhouden met warehouses, logistieke vervoerders en leveranciers; 
  • Prijsonderhandelingen;
  • Inwerken van nieuwe collega's; 
  • Ondersteunen van het team. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

29

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Scala, Interne plansystemen, Microsoft office, Excel