Sandra (Inside Sales Medewerker Logistiek)

Sandra heeft inmiddels ruim vijf jaar ervaring opgedaan in de Logistiek, bij zowel een rederij als logistiek dienstverlener. Ze heeft net als haar familie het logistieke bloed in de aderen stromen: na het afronden van haar studie aan het STC, is ze haar carrière gaan vervolgen in de Logistiek. Inmiddels werkt ze ruim drie jaar bij een Rederij en is ze van Bookingsdesk Medewerker opgestroomd naar Inside Sales Export Medewerker voor de diverse afvaarten. Hier is zij verantwoordelijk in de spilfunctie tussen de klanten en het hoofdkantoor. Zo zorgt ze voor een zo goed mogelijke dienstverlening met betrekking tot het invullen van de afvaarten en het afkaarten van de tarieven voor de offertes. Helaas zijn er geen mogelijkheden om verder te groeien in de functie en daarom staat Sandra open voor een nieuwe uitdaging binnen de Sales bij een rederij. 

Sandra hebben wij leren kennen als een spontane jongedame. Met haar brede werkervaring binnen een rederij weet ze goed wat haar kennis en kunde is. Ze beschrijft zichzelf als een stille kracht op de afdeling, omdat ze zich graag volledig stort in het werk. Sandra is zeer accuraat en assertief in het oppakken van werkzaamheden. 

Sandra heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand. 

 

 

Werkzaamheden

  • Geheel verantwoordelijk voor alle klanten van diverse afvaarten bij het aannemen van de boekingen en deze correct verwerken voor het opmaken van de offertes. 
  • Onderhandelen met de klant over de offertes en hierin overeenstemming vinden voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding m.b.t. de haalbare marges. 
  • Verantwoordelijk voor het koppelen van de boekingen aan de afvaarten en deze verwerken in het systeem met de passende tarieven.
  • Voeren van relatiebeheer met de klanten voor een zo goed mogelijke dienstverlening en het proactief voorkomen van problemen, oplossen van klachten en het monitoren van de raamvoorwaarden. 
  • Onderhandelen met de klanten over tarieven en de gesloten deals rapporteren aan het hoofdkantoor. 
  • Klanten en interne afdelingen begeleiding bieden bij het coördineren van de boekingen.

Functie

Inside Sales Medewerker Logistiek

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

KISS, CS Trade, IMS, Reflection, AMS, Logis, Swift XP, LARA, CIR, MS Office; Word, Excel, PowerPoint