Wesley (International (import) transport planner)

Wesley is een ervaren logistieke man, met ruim twee jaar ervaring in de transportplanning. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijke voor de groupageplanning van ritten van en naar Engeland en Ierland. Hij zet daarbij eigen wagens en charters in en stuurt ongeveer twaalf eigen chauffeurs aan. Ook onderhoudt hij het contact met de internationale klanten. Momenteel zit er weinig uitdaging meer in zijn functie, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging op het gebied van transportplanning of forwarding.

Wesley is een rustige man die ook privé als ‘regelneef’ wordt aangemerkt. Hij is in zijn vriendengroep de persoon die het voortouw neemt om uitjes te organiseren en zorgt dan ook dat alles geregeld wordt. Daarnaast is hij een actieve sporter, die geniet van hardlopen, fitnessen en voetballen. Stilzitten is er dus niet vaak bij. Wesley is representatief, communicatief netjes, en een harde en accurate werker. Daarnaast is hij breed inzetbaar qua werkzaamheden en staat hij open voor verschoven diensten en ploegen. 

Wesley is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Medeverantwoordelijke voor de aansturing en planning van chauffeurs (zowel ad-hoc-planning als langere termijn);
  • Planning (groupage) van ongeveer 12 eigen wagens, die voornamelijk van en naar Engeland en Ierland rijden. Met name bouwmaterialen;
  • Inschakelen van charters voor extra capaciteit;
  • Rekeninghouden met een optimale beladingsgraad;
  • Contact met internationale klant;
  • Regelen en indelen van retourvrachten.

Functie

International (import) transport planner

Leeftijd

31

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift; Engels goed in woord en redelijk in geschrift; Duits basis in woord en geschrift

Computervaardigheden

Lxoltion, Autocad, SPSS, MS Office: Word, Excel, Outlook