Aard (Senior Expediteur)

In 2010 is Aard vanuit Londen, waar hij jarenlang als Sommelier heeft gewerkt, terug naar Nederland verhuisd en voor het eerst aan de slag gegaan in een Logistiek functie. Inmiddels zijn wij acht jaar verder en heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen een Warehouse omgeving als Expediteur. Zijn ervaring ligt zowel op de import als export, waar hij export een meer uitdagende werkomgeving vindt. Zo is Aard voor een wereldwijde expediteur werkzaam geweest op de afdeling Pharma, waar hij verantwoordelijk was voor implementeren voor het importproces richting de Pharma & Healthcare klanten. Ook heeft hij rond deze zendingen een teamleider rol bekleed. Naast zijn reguliere werkzaamheden vindt Aard het uitdaging om bezig te zijn met het analyseren en optimaliseren van werkprocessen binnen een organisatie. Een voorbeeld hiervan is het automatiseren van workflows. Aard zoekt een nieuwe uitdaging waar hij zichzelf door kan ontwikkelen.

Aard is een gedreven kandidaat, die zich onderscheidt door zijn positieve manier van aansturen en samenwerken. Daarnaast beschikt hij over analytische kwaliteiten die hij inzet om logistieke processen te optimaliseren. Hierbij combineert hij zijn kennis op het gebied van IT om processen te automatiseren. Daarnaast is Aard visionair ingesteld, waardoor hij altijd een aantal stappen vooruit denkt en een groot voordeel is dat hij aan beide kanten van de tafel heeft gezeten.

Aard is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Aard heet de Havard Talent Pitch gemaakt wat inzicht geeft in zijn kwaliteiten en persoonlijkheid. Benieuwd? Ik kan de gehele testresultaten met u komen doornemen.

Werkzaamheden

  • .Verantwoordelijk voor aannemen van zendingen A tot Z
  •  

Functie

Senior Expediteur

Leeftijd

42

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

WMS, Oracle, Citrix, PKMS, MS Office; Word, Excel, PowerPoint