Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Dirk (Logistiek Coördinator)

Dirk is een logistiekeling pur sang. Na het behalen van zijn Mbo-opleiding Manager Transport & Logistiek, is hij begonnen als Fleetplanner bij een logistieke dienstverlener. Door zijn werkgever, en zijn stages, heeft Dirk brede, theoretische en praktische kennis opgedaan. Dirk heeft hierdoor brede kennis van de logistiek zoals het invoeren van orders, het opmaken en administreren van CMR's, klanten informeren m.b.t. levertijden en het rapporteren van problemen en schademeldingen. Dirk was in zijn functie als Fleetplanner verantwoordelijk voor de opvolging van de transportplanner. Zo deed hij de controle van de planning en zorgde hij dat alle documentatie in orde was. Verder deed Dirk ook het contact, telefonisch en via de boordcomputer, richting de chauffeurs. Dirk is in goed overleg bij zijn werkgever weg gegaan en is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Logistiek Coördinator waar hij met meerder aspecten van de logistiek/transport te maken heeft. 

Dirk is een echte teamspeler. Hoewel hij zelfstandig zijn mannetje kan staan, zal hij het teambelang altijd voorop zetten. Dit uit zich ook in het feit dat hij doet wat er van hem verwacht wordt. Hierin heeft hij een proactieve houding en durft hij beslissingen te nemen. Dirk heeft een hands-on mentaliteit als het gaat om klanten ontzorgen. Hij zorgt het liefst voor het gehele proces en voelt zich hier ook verantwoordelijk voor.

Dirk is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700 bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inplannen van 8 tankwagen  inclusief chauffeurs;
  • In contact met leveranciers en klanten;
  • Offertes opmaken en aanvragen verwerken;
  • Spullen klaarzetten voor de chauffeurs;
  • Spoedmeldingen verwerken en deze direct verwerken in de planning;
  • Administratief werkzaamheden;
  • Ervaring met ADR zendingen.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

23

Woonplaats

Vlissingen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Transix, Lims, MS Office (Word, Excel, PowerPoint)