Corry (Customer Service Medewerker Export)

In 2000 is Corry, tijdens haar reis naar Schotland om de Engelse taal te leren, haar man tegengekomen en in 2002 heeft zij besloten naar Nederland te verhuizen. Na het afronden van een opleiding om ook de Nederlandse taal eigen te maken, is Corry in de logistiek terecht gekomen. Gedurende haar ruime 14 jaar ervaring in de logistiek is Corry er achter gekomen dat zij zich het best thuis voelt op de afdelingen customer service of de planning. De hectiek en het intensieve contact met zowel interne afdelingen als externen is iets wat haar energie geeft. Sinds vijf jaar is Corry werkzaam als Documentalist Douane Zaken en is zij verantwoordelijk voor de diverse benodigde transport- en douanedocumenten. Omdat zij het contact met klanten en vervoerders mist, is Corry momenteel latent op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging.

 

Corry is een open en directe dame uit de regio van Eindhoven. Zij is betrouwbaar als het gaat om het maken van afspraken, maar ook kun je er op vertrouwen dat het werk dat zij aflevert naar behoren is uitgevoerd. Corry werkt accuraat en zelfstandig, ze pakt snel dingen op en weet ook onder stressvolle situaties rustig te blijven en het overzicht te behouden door prioriteiten te stellen. Daarnaast is Corry prettig in de omgang, een vrolijke dame en altijd bereid om haar collega's een helpende hand te bieden. 

 

Corry heeft 1 maand opzegtermijn en een brutosalarisindicatie van €3.200,- per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Ter voorbereiding van exportzendingen vanuit Nederland naar locaties overal ter wereld het verzorgen van de juiste documenten voor klanten en banken: B/L, Awb's, CvO's, DGD's, douane documenten, Health Certificates, Letter of Credits en Bank contracten;
  • Verzorgen van de legalisaties van documenten voor zendingen;
  • Coördinator van het klachtensysteem.

Functie

Customer Service Medewerker Export

Leeftijd

45

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Spaans en Engels uitstekend in woord en geschrift, Nederlands goed in woord en geschrift, Frans voldoende in woord, matig in geschrift en Italiaans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Oracle, MIC Douane Programma, MS Office (Excel, Word, Outlook)