Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Derek (Expediteur)

Derek is de Logistiek binnen gewandeld via een Leadership Development Trainee, waarin hij het werk als Expediteur binnen de Oil and Gas industrie heeft geleerd. Na het behalen van zijn Bachelor diploma aan de Universiteit van Plymouth (UK) kon Derek maar moeilijk een aansluitende baan vinden, zodoende heeft hij anderhalf jaar gewerkt als Customer Service Medewerker. Uiteindelijk heeft hij bij een logistiek dienstverlener de kans gekregen om de wereld van de logistiek te leren kennen. Daar is Derek van A tot Z verantwoordelijk geweest voor het wereldwijd organiseren van transporten over weg, land en lucht. Als Account Verantwoordelijke onderhield Derek intensief contact met klanten over de hele wereld. In zijn huidige functie is hij Luchtvracht Expediteur en regelt hij van A tot Z de zendingen voor de klant. Draagt zorg voor het opstellen van documentatie en DG zendingen. Derek heeft nu een aantal jaar ervaring als Expediteur en is klaar om de volgende stap de maken in zijn carrière als Senior Expediteur Luchtvracht, waarbij hij mag onderhandelen over tarieven met Airliners. 

Derek is een ambitieuze jongeman die graag in teamverband opereert en beschikt over een oplossingsgerichte instelling. Derek denkt niet in mogelijkheden maar in kansen en probeert deze positieve kijk op processen ook over te brengen op zijn collega's. Het versturen van een zending en hier de volledige verantwoordelijkheid voor nemen, is waar Derke energie van krijgt. 

Derek heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Als Expediteur is hij verantwoordelijk voor:

  • Het verantwoordelijk zijn van A tot Z van de zendingen en (DG) zendingen;
  • Opstellen van douanedocumentatie (Airwaybill, manifesten, Masters, EX-A) en AOE bevoegd;
  • Het inboeken van ruimte bij Airliners;
  • Het incontact staan met agentschappen;
  • Contact onderhouden met klanten en informatie geven over de zendingen.

Functie

Expediteur

Leeftijd

34

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Minitab 15, C2C, Kewill en MS Office: Word, Excel en PowerPoint