Mike (Expediteur)

Mike is een vriendelijke man met veel ervaring als expediteur bij diverse organisaties. Hij heeft deze werkzaamheden uitgevoerd voor diverse modaliteiten. Mike heeft ruime ervaring in het maken van transportafspraken met externe transporten en het afspreken van prijzen. Naast het wegzetten van transporten heeft Mike een brede administratieve kennis om alle transporten in het systeem te verwerken en de opdrachten door te zetten naar de partners. Momenteel is hij actief als Medewerker Control Tower (lees Expediteur) en kijkt hij latent naar de mogelijkheden in de markt als Expediteur.

Mike is een man die klaar staat voor zijn collega’s. Hij is open en eerlijk in zijn communicatie en weet de weg binnen de logistiek. In zijn carrière heeft hij een netwerk weten op te bouwen waar hij veel gebruik van kan maken. Mike spreek zowel Nederlands, Engels als Duits wat in zijn functie een meerwaarde kan zijn.

Mike heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Mike wil graag op maandag thuis werken in verband met de kinderen.

Werkzaamheden

  • Aannemen van zendingen en deze verwerken in de planning
  • Maken van prijsafspraken
  • Contact onderhouden met de externe transporteurs
  • Contact onderhouden met de klanten omtrent de voortgang van transporten
  • Oplossen van problemen
  • Werven van nieuwe klanten

Functie

Expediteur

Leeftijd

39

Woonplaats

Weert

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Teleroute, TimoCom en MS office (Word, Excel)