Yanick (Logistiek Coordinator)

Yanick is zijn carrière begonnen als IT'er en via een winkelketen terechtgekomen in de logistiek. Met zijn computerkennis heeft hij meerdere WMS- en ERP-systemen opgezet, en zich uiteindelijk ontwikkeld tot een Logistiek Coördinator. Yanick heeft onder andere kennis van WMS en ERP, inkopen van projectgoederen, en het opmaken en verwerken van offertes en facturen. Verder heeft hij de documentatie opgemaakt, contact onderhouden met meerdere partijen, en meerdere teams in het warehouse en de productiehal aangestuurd.

Bij zijn huidige werkgever werkt Yanick als Teamleider in een productiehal, waar hij een viertal teamleden aanstuurt. Hier verzorgt hij de KPI’s rondom de orders, implementeert hij het Lean proces en is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Echter mist hij de uitdaging in zijn werkzaamheden en identificeert hij zich niet meer met de organisatie, waardoor hij nu zoekende is naar een nieuwe uitdaging. Hij zou graag in een bedrijf willen werken waar er duidelijk en direct wordt gecommuniceerd, en waar hij de kans krijgt om door te groeien.

Yanick is vanwege zijn IT-achtergrond procesgericht, heeft ook een klantgerichte houding doordat hij zijn klanten optimaal wil kunnen helpen. Hij is ambitieus en leergierig ingesteld, en gaat op eigen initiatief een opleiding starten om zo meer te kunnen groeien in een bedrijf.

Yanick heeft geen opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van 4 teamleden;
  • Bedienen van de ASM SMT lijnen;
  • Opstellen van KPI's omtrent de geproduceerde orders;
  • Optimaliseren van de werkprocessen aan de hand van Lean;
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.

Functie

Logistiek Coordinator

Leeftijd

30

Woonplaats

Regio Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, SUN, Navision, 2BA, Softpack, MS Office: Excel, Word, PowerPoint