Kees (Stock Controller)

Kees is een jongeman van 30 jaar oud. Zijn carrière in de logistiek is hij begonnen door een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij een opslagbedrijf. Bij ditzelfde bedrijf heeft hij een vast contract gekregen en is hij aan de slag gegaan als Warehouse Operator en later als Warehouse Administrator Support. Vooral de laatste functie heeft Kees met veel plezier uitgevoerd, omdat hij hierdoor op het kantoor kwam te zitten. Vanwege een reorganisatie heeft hij het bedrijf na 8 jaar moeten verlaten en werkt hij nu als Voorraadbeheerder bij een groot fulfillment bedrijf. Deze functie voert hij operationeel uit in het warehouse en niet op kantoor. Graag zou hij weer terug naar het kantoor willen en zich bezig houden met het beheren van voorraden en probleemoplossend werk verrichten. 

Kees is een loyale werknemer wat blijkt uit zijn jarenlange ervaring bij hetzelfde bedrijf. Hij is een rustige jongeman die zijn werkprocessen zoveel mogelijk wil optimaliseren. Daarnaast is hij leergierig en heeft hij tijdens zijn full time baan nog twee logistieke mbo-diploma's behaald. Voor een nieuwe uitdaging is hij dan ook meer dan bereid om bij te leren als dat nodig is. 

Kees heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het controleren en tellen van de voorraad in het warehouse voor de opslag van cosmetica producten
  • Verwerken van schades van de goederen
  • Bijhouden van tellingen van de voorraad in WMS
  • Contact onderhouden met collega's en externe opslag over de voorraad
  • Opmaken en verwerken van rapportages over de voorraad
  • Doorvoeren van correcties wat betreft de voorraad
  • Ad hoc problemen oplossen in het warehouse
  • Bijhouden van het Lost en Found proces

Functie

Stock Controller

Leeftijd

28

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS, IFS, Cognos, MS Office (Excel en Word)