Lucas (Logistiek Coördinator)

Lucas is vanaf 2000 werkzaam binnen de logistiek. Begonnen als chauffeur en sindsdien veelal ervaring opgedaan in aansturende functies in onder andere een warehouse- en een overslagomgeving. Tijdens zijn veelzijdige functies, heeft hij ontzettend veel brede ervaring opgedaan. Lucas is ervaren in het onderhouden van het contact met diverse transporteurs en klanten, en hij heeft ontzettend veel kennis omtrent exportdocumentatie. Ook heeft hij voor een deel met eigen wagens gepland. Functies die hij de afgelopen jaren heeft bekleed zijn onder andere; Logistiek Coördinator, Logistiek Specialist, Supply Chain Coördinator en Logistiek Teamleider. Momenteel is Lucas latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek.

Door zijn zeer brede ervaring, heeft Lucas veel kennis van diverse vormen van logistiek verworven. Hij staat daardoor stevig in zijn schoenen en is goed in staat om zelfstandig te werken. Daarbij is hij vanwege de soliditeit die hij uitstraalt en zijn directe manier van communiceren, goed inzetbaar op een aansturende en coördinerende rol in de logistiek. Lucas is in staat om ook in stressvolle situaties het overzicht te behouden en wanneer er nood aan de man is, steekt hij zelf de handen uit de mouwen om collega's op diverse afdelingen te ondersteunen.

Lucas heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Aansturen van het warehouse (indirect 100 man);
  • Uitwerken van de binnengekomen orders;
  • Plannen van orders middels eigen wagens (nationaal en internationaal);
  • Beheren van de voorraad (inclusief correcties);
  • Onderhouden van het contact met de leveranciers en vervoerders.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

47

Woonplaats

Oss

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits goed in woord en voldoende geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Afas, Logis, Supply change manager, Lotus notes, Clear, Gims, Verzuimportaal, Baan, MS Office (