Anna (Supply Chain Coördinator)

Anna is een jonge vrouw die zich via het productieproces naar de functie van Supply Chain Coördinator heeft opgewerkt. In deze functie is ze verantwoordelijk geweest voor verschillende planningen, waaronder de productieplanning en transportplanning. Anna heeft zich na haar komst naar Nederland in 2008 in een heel snel tempo de Nederlandse taal eigen gemaakt. Daarnaast is zij gestart met de opleiding tot commercieel technicus. Dit alles maakt Anna tot een zeer geschikte kandidaat in de rol van Supply Chain Coördinator of Supply Chain planner.
 
Anna is een zelfstandige jonge vrouw die altijd resultaat gericht te werk gaat. Vanuit haar vermogen om zaken snel te leren, is zij in staat om zaken eigen te maken die buiten haar haar kennis gebied liggen.Ze is gedreven en pakt graag chaos aan om dit om te buigen tot orde. Anna draagt dan ook graag verbeterprocessen aan. Daarnaast werk Anna ook goed in een team, ze is een helpende hand voor veel collega's. 
 
Anna heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fullime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Technische ondersteuning (inter & extern);
  • Verantwoordelijk voor een budget van € 1.000.000,- ;
  • Opstellen technische voorstellen voor klanten;
  • Opstellen verkoopdoelen;
  • Implementatie en opvolging van bedrijfsprocessen in het kantoor;
  • Ondersteuning van het team op kantoor;
  • Periodiek rapporteren aan de regionaal sales manager met betrekking tot verbeteringen.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

26

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS office (Word en Excel), ECOrganizer (ERP)