Mohsin (Warehouse Teamleider)

Mohsin heeft tijdens zijn opleidingen tot Teamleider en Supervisor zijn theoretische basis gelegd en aangevuld met praktijkervaring tijdens zijn BBL stages bij logistiek dienstverleners. Hij heeft zijn eerste stappen gezet in het aansturen van teams, coachen van medewerkers, opstellen van KPI-lijsten en het voeren van beoordelingsgesprekken. Zijn inzet werd beloond met een aanstelling in de organisatie. Daarnaast is Mohsin werkzaam geweest als Assistent Teamleider. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team van warehousemedewerkers, coördineerde hij de logistieke operatie en stelde hij rapportages op. In zijn huidige functie als Meewerkend Voorman mistte Mohsin de ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden en is hij daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij samen met een ervaren medewerker kennis van nieuwe systemen op kan doen en samen met zijn team zichtbare resultaten kan bereiken.

Mohsin is een gemotiveerde en ambitieuze jongeman die zich wil bewijzen en verder wil ontwikkelen in een leidinggevende functie. Hij is leergierig, werkt accuraat en resultaatgericht en houdt zich aan de gestelde regels om het beste resultaat te bereiken.  

Mohsin is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand. Daarnaast is Mohsin flexibel in werktijden en is hij bereid om in ploegen te werken.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van operationele werkzaamheden
  • Begeleidingen, aansturen en coachen van nieuwe medewerkers
  • Beoordelingsgesprekken voeren samen met de Supervisor

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

24

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS, ERP, MS Office; Word, Excel, PowerPoint.