Gino (Expediteur)

Gino is een enthousiaste Transportplanner/Expediteur met 2,5 jaar ervaring in deze functies en een afgeronde hbo-opleiding. Gino komt uit een echt transport gezin en heeft van jongs af aan een passie voor de transport. Tijdens zijn studie Commerciële Economie is Gino actief geweest als chauffeur en zo heeft hij op deze manier ook zijn topografische kennis behoorlijk ontwikkeld. In zijn voorlaatste functie was hij Transportplanner waar hij dagelijks 40-50 wagens plande. In zijn huidige functie is hij Expediteur en plant hij tot 30 ritten per dag door Europa, voornamelijk in Duitsland. Hierbij is hij het aanspreekpunt voor de klant en de vaste partners. Graag ziet hij zichzelf in een soortgelijke functie waar hij ook zijn eigen wagens kan plannen.

Gino is een gedreven en leergierige man. Hij houdt van aanpakken, kan veel verantwoordelijkheden aan en is dan ook zeker bestendig tegen de stress die soms komt kijken binnen de logistiek. Verder is hij collegiaal, pikt nieuwe vaardigheden snel op en beschikt hij over zeer goede taalvaardigheden. Zo spreekt hij naast de Nederlandse taal, ook nog goed Engels, Duits en Italiaans. Daarnaast is hij zeker niet iemand die steeds op de klok kijkt tijdens het werk en erg flexibel is qua werktijden.

Gino heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Maken van de planning (10-30 ritten per dag) door Europa, voornamelijk Duitsland;
  • Onderhouden van contact met de klant;
  • Plannen van stukgoedzendingen en spoedzeningen.

Functie

Expediteur

Leeftijd

28

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Italiaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Adobe, IBM SPSS, MS Office (Word, Excel, Powerpoint).