Gino (Expediteur)

Gino is een enthousiaste Transportplanner/Expediteur met ruim 5 jaar ervaring in deze functies en een afgeronde hbo-opleiding. In zijn functies als Expediteur is hij verantwoordelijk geweest voor het gehele proces van A tot Z. Onderhoud van contact met de klant, plannen van stukgoedzendingen en spoedzendingen, tussenpersoon tussen klant en transporteur en de opbouw van zijn eigen netwerk. In zijn voorlaatste functie als Transportplanner, was hij verantwoordelijk voor het inplannen van circa 30 wagens, zonder plansysteem, alles ging dus schriftelijk. Gino deed zowel FLT, groupage als ad-hoc planning. Hij regelde het transport binnen de Benelux en zorgde voor een efficiënte planning. Tevens stuurde hij de chauffeurs aan en loste hij problemen op die zich voordeden. Gino wilt weer aan de slag als Transportplanner en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zichzelf kan ontwikkelen.

Gino is een gedreven en leergierige man. Hij houdt van aanpakken, kan veel verantwoordelijkheden aan en is dan ook zeker bestendig tegen de stress die soms komt kijken binnen de logistiek. Verder is hij collegiaal, pikt nieuwe vaardigheden snel op en beschikt hij over zeer goede taalvaardigheden. Zo spreekt hij naast de Nederlandse taal, ook nog goed Engels, Duits en Italiaans.

Gino heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Inkopen van orders en hierover onderhandelen;
  • Regelen van transport bij externe transporteurs;
  • Onderhandelen en prijsafspraken voor zowel transport als zendingen;
  • Administratie zoals facturaties, zendingen en orders;
  • Verantwoordelijk voor de Belenux en Duitsland;
  • Opbouw van eigen netwerk.

Functie

Expediteur

Leeftijd

28

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Italiaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Adobe, IBM SPSS, MS Office (Word, Excel, Powerpoint).