Romaro (Verlader / Expediteur)

Romaro kan je met zijn ervaring in de logistiek een echte zwaargewicht in zijn vakgebied noemen. Bij zijn vorige werkgever heeft hij meer dan 10 jaar gewerkt als Project Expediteur/Verlader. Hier was hij verantwoordelijk voor het van A tot Z afhandelen van (exceptionele) exportorders van geproduceerde treinonderdelen. Dagelijks stond hij met alle betrokken partijen in contact en schakelde hij continu om alles in goede banen te leiden. Hier heeft Romaro veel kennis en ervaring opgedaan van internationaal transport via luchtvracht, zeevracht en wegtransport. In zijn huidige functie als Senior Logistiek Coördinator is hij verantwoordelijk voor het logistieke proces dat komt kijken bij het vervoeren van bloedmonsters van patiënten voor het ontwikkelen van medicatie. Romaro mist in deze functie de dynamiek en uitdaging. Hij geeft aan dat hier voornamelijk administratief werk bij komt kijken en weinig interactie met andere partijen. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe baan.

Romaro is op mij overgekomen als een kalme, slimme en oprechte man. Hij heeft veel kennis in zijn vakgebied en gaat secuur te werk. Hij houd van aanpakken en heeft voorkeur om met een team samen te werken. Het liefst gaat hij aan de slag bij een organisatie waar een zogeheten ‘no-nonsens’ cultuur heerst. Romaro omschrijft zichzelf als een wereldburger. Hij kan zijn manier van zaken doen en communiceren makkelijk aanpassen op verschillende culturen.

Romaro heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 4.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het begeleiden van internationale patiënten sample zendingen vanuit de hele wereld naar het onderzoek laboratorium in Rotterdam;
  • Dagelijkse schakelen tussen interne en externe logistieke partijen (voor temperatuur gekoeld luchtvracht);
  • Monitoren van het gehele logistieke proces en alle betrokken partijen op de hoogte houden;
  • Nauwlettend bijhouden van houdbaarheidstermijnen van bloedsample kits;
  • Signaleren en rapporteren knelpunten met de opdrachtgever(s) en deze zo efficiënt mogelijk oplossen;
  • Op dagelijkse basis artsen voorzien van onderzoekresultaten per email;
  • Verwerken van alle data in Excel.

Functie

Verlader / Expediteur

Leeftijd

39

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Frans goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Stratech en MS Office: Excel, Word, PowerPoint en Outlook.