Olivia (Expediteur)

Olivia heeft onderhand ruim 12 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek. Na haar komst in Nederland, heeft zij de kans gekregen om bij een Importeur van AGF als Sales Support Medewerkster aan de slag te gaan. In Rusland is zij werkzaam geweest als Assistent Expediteur en Kwaliteitsmedewerker. Hierdoor heeft zij veel kennis opgedaan in het opstellen van de benodigde documentatie voor de import en export en voor claim-rapportages. Hierin gaat zij zeer secuur te werk en stopt ze niet totdat het werk af is. Bij haar vorige werkgever haalde zij in haar functie als Sales Support Medewerkster vooral voldoening uit het klantgericht nadenken over tarieven en zendingen, waardoor voor zowel de klant als haar werkgever de juiste marges worden behaald. Zij kon vervolgens bij een expediteur in de functie van Assistent Expediteur aan de slag. Omdat Olivia altijd opzoek is naar zelfontwikkeling heeft zij de overstap gemaakt naar volwaardig expediteur. Helaas werd haar contract, vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus, in de proeftijd ontbonden en is zij per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging! Olivia heeft de meeste ervaring opgedaan als expediteur wegtransport en was bij haar laatste werkgever verder aan het ontwikkelen in de zeevracht. Een rol als expediteur waarin zij de tools krijgt om zichzelf verder te ontplooien binnen de logistiek is iets waar je Olivia dolgelukkig mee maakt!

Olivia is een spontane en vrolijke dame die staat voor het werk en haar collega’s. Door haar doorzettingsvermogen en ervaring is zij een aanwinst voor elk team binnen de logistiek. Doordat zij accuraat te werk gaat en alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben, zorgt dit voor efficiëntie en klanttevredenheid.

Olivia is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.650,- per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het vervoer van goederen van twee eigen klanten met als eindbestemming Duitsland en Frankrijk door middel van wegtransport of railtransport, gebruikmakend van externe vervoerders;
  • Verantwoordelijk voor het maken van prijsafspraken met externe vervoerders;
  • Opmaken en controleren van de facturatie;
  • Opmaken van invoice in het daarvoor bestemde systeem en doorsturen naar de klant.

Functie

Expediteur

Leeftijd

32

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Russisch vloeiend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift. Nederlands goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

FreshNG, MS Office