Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Koen (Logistiek Coördinator)

Als Logistiek Project Manager is Koen bijna 2 jaar werkzaam bij een staalverwerkingsbedrijf. Nadat hij jaren werkzaam is geweest als Expediteur, heeft hij via Extra Talent met zijn expertise deze mooie stap kunnen zetten. Met een visionaire blik en praktijkgerichte aanpak, weet Koen waardevolle optimalisatieslagen te maken rondom de logistieke processen. Door het aanpassen en combineren van rail- en scheepsplanningen, is een forse efficiencyslag gemaakt en een aanzet voor een groeipotentie van 30% gerealiseerd. Transittijden zijn met 24 tot 48 uur gereduceerd, en mede door het inzetten van nieuw materieel is de capaciteit toegenomen. Door goede communicatie en met doorzettingsvermogen heeft Koen van 10 tot 12 betrokken partijen de neuzen dezelfde kant op kunnen krijgen en dit project succesvol afgerond. Nu blijkt helaas dat er door tegenvallende bedrijfsresultaten uit het verleden, dit jaar nog afscheid genomen moet worden van 14 mensen. Gezien het feit dat Koen nog geen 2 jaar in dienst is, behoort hij helaas tot deze groep. Samen met ons is hij nu wederom op zoek naar een spilfunctie tussen de logistieke processen, waarbij hij trajecten kan opzetten en begeleiden, processen kan optimaliseren, interne en externe issues op kan lossen en veel eigen verantwoordelijkheden heeft.

Wij hebben Koen leren kennen als een intelligent en oprecht persoon. Een integere man met organisatietalent en analytisch denkvermogen. Je kunt op Koen bouwen en vertrouwen op een optimale inzet. "Een man een man, een woord een woord" is zeker van toepassing op hem. Daarbij is hij een prettige gesprekspartner met goede sociale vaardigheden.

Koen is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900 bruto per maand.

Werkzaamheden

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

38

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits zeer goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Excel, MS Office