Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Leo (Transportplanner)

Leo is vanuit zijn baan als Vrachtwagenchauffeur in de functie van Transportplanner terechtgekomen. Met de ervaring die hij op de wagen heeft opgedaan, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede planning op te stellen en hier goed over te communiceren met de chauffeurs. Met de verantwoordelijkheid over meerdere eigen wagens, charters en transportbusjes, zijn snel schakelen, duidelijke communicatie is het opstellen van een goede planning hem bekend. Nadat Leo ruim 20 jaar gewerkt bij de werkgever waar hij zowel als Chauffeur en Transportlpanner heeft gewerkt werd er voor gekozen om de transporten uit te gaan besteden aan een derde partij. Hierdoor verviel de functie van Leo. Hij is een avontuur begonnen om als zzp-chauffeur te gaan rijden, helaas is dit niet geworden wat hij ervan had verwacht en is hij verder gegaan als chauffeur in loondienst. Het chauffeursleven is niet meer wat Leo gelukkig maakt en dus is hij samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner. 

Leo is een vrolijke, spontane man met een passie voor logistiek. Met een echte aanpakkersmentaliteit heeft hij zich op weten te werken van automonteur tot volwaardig Planner. Vooral het snelle schakelen en de uitdaging om de planning kloppend te krijgen, maken zijn vak tot een uitdaging voor Leo. 

Leo heeft een opzeg termijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

Transportplanner | 2010 - 2017

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van een optimale transportplanning voor het beleveren van kwekerijen in Nederland en Duitsland met chrysantenstekken, gebruikmakend van 4 vrachtwagencombinaties, 3 charters en diverse busjes
  • Aanspreekpunt voor interne afdelingen en externe partijen bij vragen en of problemen rondom de transporten
  • Aansturen van eigen chauffeurs en charters met betrekking tot de rittenplanning
  • Contact onderhouden met de afdelingen Customer Service en Expeditie

Vrachtwagenchauffeur | 1996 - 2010

  • Afleveren van chrysantenstekken bij kwekerijen in Nederland en Duitsland

Functie

Transportplanner

Leeftijd

50

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel, Word