Nancy (Transportplanner)

Nancy heeft de opleiding Planner Wegtransport gevolgd en heeft inmiddels 3,5 jaar ervaring als Transportplanner. Gedurende haar werkzaamheden heeft zij gewerkt met geconditioneerd wegtransport binnen de Benelux en Duitsland. Nancy heeft de distributieplanning verzorgd voor circa 35 chauffeurs en onderhield daarnaast het contact met de chauffeurs. Momenteel bij haar huidige werkgever verzorgt Nancy de routeplanning voor zo’n 40 verschillende wagens binnen Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. Naast het plannen staat Nancy ook nauw in contact met de chauffeurs en stuurt ze zowel eigen als externe chauffeurs aan. Bij haar huidige werkgever werkt ze in wisselende diensten tussen 07:00 en 23:00 uur, wat haar minder goed bevalt. Daarom is Nancy op zoek naar een nieuwe uitdaging en ambieert een junior functie gericht op het transport.

Nancy is een werklustige jongedame die het beste tot haar recht komt in een dynamische werkomgeving. Ze kan goed schakelen tussen verschillende taken en ze houdt ervan afwisselende werkzaamheden te verrichten. Daarnaast is Nancy ambitieus en wil ze zich de komende tijd verder ontwikkelen op de planning. Daarbij weet ze op een empatische manier te zorgen dat een chauffeur een extra rit wil rijden. Nancy werkt secuur en zal niet snel haastige foutjes maken in haar werk. Daarbij wil ze nog steeds bijleren om haar functie beter uit te kunnen voeren, dit is ook de reden dat zij momenteel 2 opleidingen volgt. Namelijk medewerker administratie en medewerker personeelszaken.

Nancy is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Plannen van routes voor zo'n 40 wagens per dag, verschillend van bestelbussen, bakwagens en vrachtwagens aan de hand van laadmeters;
  • Plannen binnen Nederland, België en een gedeelte van Duitsland;
  • Goederen plannen en daarbij rekening houden met de juiste wagens i.v.m. afmetingen;
  • Bekijken welke chauffeurs er beschikbaar zijn, aan de hand daarvan externe chauffeurs en wagens inhuren;
  • Aansturen van chauffeurs en monitoren van de lopende ritten;
  • Contact onderhouden met klanten;
  • Spoedtransporten uitzetten. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

29

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

Plango, Profleet, Ortec, Orderflow, Manpack, Sap, Promatie, MS Office (Word, Excel, Outlook).