Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Senna (MBO Starter Logistiek)

Senna heeft een jaar geleden haar diploma Manager Havenlogistiek aan het STC behaald. Via een vriendin werd ze geënthousiasmeerd om een opleiding tot Apothekersassistent te volgen, maar anderhalf jaar later besefte Senna dat haar hart toch echt bij de Logistiek ligt. Ze geniet van de hectiek en het snelle schakelen en haar twee stages hebben haar een goede indruk gegeven van het werk binnen de Logistiek. Haar kracht ligt bij de communicatie met de klant – die is vriendelijk en adequaat. Ondanks dat Senna een jaar geleden haar diploma heeft behaald, is haar kennis nog up-to-date. Ze is op zoek naar een leuke startersbaan waarbij ze stap voor stap meer verantwoordelijkheid krijgt, om uiteindelijk door te groeien naar een zelfstandig logistiek professional. Binnen deze startersbaan vindt lijkt het haar leuk om het schakelen met verschillende partijen te combineren met de administratieve afhandeling van dossiers.

Senna is op ons overgekomen als een vrolijke en rustige jongedame. Ze praat met veel plezier over haar stage ervaring die ze gedurende haar opleiding heeft gelopen. Ze kan haar werkzaamheden en ambities goed verwoorden en kan niet wachten om aan de slag te gaan.     

Senna is per direct beschikbaar (als zij een leuke logistieke baan vindt stopt zij met haar huidige opleiding) en heeft een salarisindicatie van € 1.800,- bruto per maand.   

Werkzaamheden

  • Medeverantwoordelijk voor het invoeren van inkomende orders van alle klanten die zendingen hadden van- en naar Zweden, Noorwegen en Denemarken;
  • Klanten op de hoogte brengen met betrekking tot der status van de zendingen;
  • Ingevoerde opdrachten doorgeven aan de planafdeling;
  • Afgehandelde dossiers archiveren.

Functie

MBO Starter Logistiek

Leeftijd

18

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Arabisch goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, Portbase en Softpak