Dennis (Warehouse Supervisor)

Dennis heeft meer dan 10 jaar ervaring waarvan de laatste 4 jaar als Hoofd Expeditie. Dennis is na zijn LTS opleiding voor Timmerman gelijk begonnen met werken als Allround Logistiek Medewerker. Na een aantal maanden gewerkt te hebben kwamen ze er achter dat hij veel management kwaliteiten heeft. Met de leeftijd van 18 jaar was Dennis al Coördinator over 3 ploegen met elk van tussen 12 en 14 fte. Dennis is zeer ondernemend en hij wil zich door blijven ontwikkelen. In zijn rijke carrière heeft hij verschillende functies in verschillende branches doorlopen. Hier hoort onder andere de functies van Hoofd Expeditie bij, maar heeft hij ook een eigen onderneming succesvol opgezet. Omdat zijn huidige werkgever faillissement heeft aangekondigd, is Dennis op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Operationeel Manager Logistiek of als Productie Teamleider.  

Dennis komt op ons over als een sociale, hardwerkende man. Weken van 55 tot 60 uur zijn voor hem normaal. Daarnaast kan hij met zijn sterke betrokkenheid en hands-on mentaliteit snel de knelpunten op de werkvloer vinden en deze de wereld uit helpen. Daarnaast is Dennis een "people manager". Hij is niet bang om zijn handen uit zijn mouwen te steken en dwingt hierdoor veel respect af bij zijn medewerkers. Dennis kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en heeft daarbij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn grootste drijfveer is, door middel van het coachen en motiveren van mensen, tot een zo goed en efficiënt mogelijke oplossing te komen hierbij stelt hij bedrijfsbelang altijd voorop.

Dennis is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het (ad hoc) bestellen en plannen van verschillende transporten (groupage, exceptioneel vervoer en koerier)
  • Dagelijks werkoverleg ten behoeve van de voortgang van lopende en nieuwe orders met de afdelingen Inkoop, Verkoop, de Kwaliteitsdienst en de Productieplanning
  • Verantwoordelijk voor het contact onderhouden met extra bedrijven omtrent het behalen van de beloofde deadlines
  • Het direct aansturen van Operators (10 fte), Staalbewerkers (6 fte) en Flexwerkers (5 fte)
  • Verantwoordelijk voor het maken van een correcte personeelsplanning van 3 ploegen
  • Afspraken maken en controleren van prijsafspraken met externe transporteurs
  • Verantwoordelijk voor het werken aan de hand van verschillende standaarden (EN 1090 & ISO 3001)

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

43

Woonplaats

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Omnical, Navision, BDE, MS Office (word, excel, outlook) PTM-PRO, EasySign, CorelDraw