Maarten (Warehouse Supervisor)

Maarten heeft 17 jaar leidinggevende ervaring binnen de logistieke branche, waarvan 12 jaar bij één werkgever. Sinds het afgelopen jaar is Maarten werkzaam als Warehouse Supervisor. Hij heeft in principe geen moeite met een ploegendienst, maar de 3-ploegendienst waarin hij nu werkzaam is, in combinatie met de reisafstand zijn voor hem wel een ding. Om deze reden is Maarten latent op zoek naar een nieuwe uitdaging in een vergelijkbare functie dichter bij huis. 

Maarten is een nuchter persoon. Hij wordt ook wel eens de "koele kikker" genoemd. Maarten geeft aan dat dit iets is wat er van nature in zit. Ook hij heeft natuurlijk wel te maken met stresssituaties, maar zal dit niet laten blijken richting de medewerkers. Daarnaast weet hij het overzicht te bewaren en is hij niet bang op beslissingen te nemen. Als leidinggevende is Maarten motiverend en coachend. Maarten: "Ik zal niet zeggen wat ze moeten doen, maar uitleggen waarom iets moet gebeuren." Maarten zelf voelt zich thuis in een dynamische omgeving en kan goed omgaan met veranderingen. Dit weet hij te vertalen richting de vloer. Hij vindt het leuk om mensen uit te dagen en mee te krijgen. 

Maarten heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inbound- en outboundproces
  • Directe aansturing van 2 coördinatoren en indirecte aansturing van 40 medewerkers
  • Toezien op de LEAN processen 
  • Medeverantwoordelijk voor de verhuizing en implementatie van een nieuwe klant
  • Analyseren van de huidige processen en verbeteringen doorvoeren 
  • Teamleider B.H.V. en KVM Auditeur 

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

50

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel), SAP, Navision, Prologs, AS400, Inconso