Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Rita (Expediteur)

Rita heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waarvan de laatste 15 jaar als Expediteur. Sinds 2003 is Rita Expediteur, waar zij verantwoordelijk is voor het van a-z coördineren van export (en import) luchtvrachtzendingen via diverse airlines. Hierbij komen werkzaamheden zoals: plannen, douandocumentatie en tariefonderhandelingen dagelijks te pas. Tevens is zij de afgelopen jaren gediplomeerd en expert in luchtvervoer van gevaarlijke stoffen, lithium batterijen en medicijnen. Na wat wisselingen had Rita in 2019 een werkgever gevonden waar zij goed op haar plek zat. Helaas zoekt Rita momenteel naar een nieuwe werkgever waar zij voor een langere tijd werkzaam kan blijven, gezien zij door de coronacrisis geen contractverlenging heeft gehad.

Rita is een medewerker die graag terecht komt binnen een informeel team waar men zegt waar het op staat. Ook zij is direct en eerlijk in haar communicatie zodat je direct weet wat je aan haar hebt. Ze hoort absoluut thuis in de logistieke wereld. Zij voelt zich als een vis in het water in een informele omgeving. Rita is een doorgewinterd specialist die weet wat er binnen haar functie wordt gevraagd. Met haar jarenlange ervaring binnen de luchtvracht export is zij een versterking voor elk team.

Rita is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Functie

Expediteur

Leeftijd

55

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits en Frans redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Excel en Word