Annabel (Medewerkster adviesplanning)

Met bijna 20 jaar ervaring in een kantoorfunctie binnen logistiek en transport is Annabel zeer bedreven in het voeren van de communicatie met klanten, vervoerders, chauffeurs en het warehouse. Ook het opstellen en opvragen van vervoersdocumenten, het administratief verwerken van inkomende goederen en transportzendingen én het verzorgen van diverse rapportages, zijn werkzaamheden waarmee Annabel vertrouwd is. Momenteel is Annabel werkzaam in de zorg, een branche waar zij zich beslist niet thuis voelt. Ze mist in haar functie de dynamiek van de logistiek; het snelle schakelen, de korte lijnen en de directe communicatie. Daarom is Annabel momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbinnen zij opnieuw de spil vormt tussen klant, interne organisatie en het transport. 

Annabel is een hardwerkende dame met een positieve, nuchtere houding. Vanwege haar ruime ervaring, staat Annabel stevig in haar schoenen en weet zij haar mannetje wel te staan binnen de logistiek. Ze is sterk in haar communicatie met zowel klanten als vervoerders. Daarnaast is Annabel in staat te schakelen tussen werkzaamheden, waardoor zij ook met ad hoc spoedzendingen goed weet om te gaan. 

Annabel heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand en een maand opzegtermijn. 

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de optimale planning voor adviesmedewerkers en afleveraars voor hulpmiddelen bij revalidatie
  • Verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor 12 adviseurs en 5 afleveraars met gemiddeld 5 afspraken en afleveradressen per dag
  • Opstellen van de routeplanning binnen Nederland
  • Inroosteren van het afspraakschema
  • Verzorgen van de administratie van afspraakgegevens

Functie

Medewerkster adviesplanning

Leeftijd

48

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits ruim voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, IDIS, LISA, MANHATTAN, Excel, Word, Acces en Outlook.