Zara (Expediteur)

Zaneta heeft meer dan tien jaar ervaring in de logistieke sector. Zaneta is in 2010 geëmigreerd naar Nederland, en heeft daarvoor in meerdere landen internationale ervaring opgedaan. Zaneta is een doorgewinterd Logistiek Coördinator, gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen. Zij was verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van lucht-, weg- en zeevrachttransport. Tevens onderhoudt Zaneta dagelijks contact met internationale klanten (B2B) betreft de status van de levering. De kracht van Zaneta is het onderhouden van contact met klanten, met een sterke wil de klant echt te willen helpen. Daarnaast weet zij iedere zending van A tot Z af te handelen. Hierbij komt ook het opstellen van documentatie aan bod en de afwikkeling van de facturatie. Zaneta heeft bij de laatste twee functies de andere mensen vervangen, in verband met zwangerschapsverlof. Zaneta zag dit als een mooie kans om meerdere facetten in de logistiek zich eigen te maken. Zaneta is op zoek naar een rol waar zij zich verder kan ontwikkelen als Logistiek Coördinator of in de Customer service.

Wij hebben Zaneta leren kennen als een directe medewerker, met een open uitstraling en persoonlijkheid. Ze is intelligent en heeft, mede door haar eerdere werkervaring in Slowakije, Praag en België, een internationale insteek. Naast dat ze meertalig is, heeft zij ook uitstekende communicatieve vaardigheden. Wanneer Zaneta ergens aan de slag gaat zet zij zich graag 100% in voor de organisatie. Ze denkt mee, is pro-actief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan en zich verder te kunnen ontwikkelen binnen de logistiek.

Zaneta is direct beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

Een andere adeling binnen het bedrijf, waarvoor ze al eens gewerkt had. Hierbij was Zara verantwoordelijk voor:

  • Contact tussen inbound en outbound;
  • Prijsonderhandelingen met transporteurs;
  • Informeren van klant over de zendingen;
  • Contact onderhouden met de transporteurs;
  • Opmaken specifieke documentatie voor vervoer van samples;
  • Macro's in Excel verwerken.

Functie

Expediteur

Leeftijd

31

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Slowaaks, Tsjechische, Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en redelijk in geschrift

Computervaardigheden

SAP, Vessels, Ixos, Stratek, MS Office: Excel, Word en PowerPoint.