Daniel (Warehouse Teamleider)

Daniel heeft al twintig jaar ervaring in de logistiek, waarvan achttien jaar in een leidinggevende functie. Tijdens het opstarten van zijn eigen onderneming heeft hij voor het eerst kennis gemaakt met de logistieke sector. Door de jaren heen heeft hij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan met leidinggeven, het onderhouden van internationaal klantencontact en het maken van de personeelsplanning. Tevens heeft hij de verantwoordelijkheid gedragen voor het houden van beoordeling- en functioneringsgesprekken. Daarnaast zorgt Daniel er ook voor dat alle goederen tijdig worden afgeleverd bij klanten.

Hij is momenteel werkzaam als Teamleider Warehouse en Expediteur bij een grote supermarktketen, waar hij eindverantwoordelijke is voor alle inkomende orders en leiding geeft aan 50 fte. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een organisatie waar hij iets toe kan voegen aan de organisatie en aan de persoonlijke groei van zijn collega’s.

Daniel is een rustige man die zijn hoofd koel kan houden op de hectische momenten van de dag. Hij is iemand die het leuk vindt om andere mensen te zien groeien en helpt hier graag aan mee. Hij is een harde werker, die goed het overzicht kan bewaren en vindt het niet erg om als Teamleider de handjes uit de mouwen te steken.

Daniel heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van 50 fte, waaronder chauffeurs en magazijnmedewerkers;
  • Plannen van vrachten;
  • Maken van de personeelsplanning;
  • Inboeken, controleren en nabellen van facturen;
  • Optimaliseren van kantoorwerkzaamheden;
  • Lege kilometers geminimaliseerd en hiermee € 140.000,- bespaard.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

43

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Duits matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint