Kathleen (Transportplanner)

Kathleen is een dame met ruim drie jaar ervaring als Transportplanner bij haar vorige werkgever. Ze is daar begonnen op het bedrijfsbureau, vervolgens doorgestroomd naar First Line Support en uiteindelijk aan de slag gegaan als Transportplanner. Binnen deze functie heeft Kathleen chauffeurs aangestuurd, zo’n 17 wagens gepland, klantcontact gehad en externe transporteurs ingeschakeld. De hectiek binnen deze functie en binnen de logistiek spraken haar ontzettend aan. Doordat ze niet meer in twee ploegen wilde werken, is ze bij haar huidige werkgever aan de slag gegaan. Als Shopfloor Controller zijn haar werkzaamheden erg eentonig en mist ze de hectiek die ze in haar vorige functie wel had. Daardoor is Kathleen nu zoekend naar een nieuwe functie als Transportplanner.

Kathleen is een vrolijke en vriendelijke dame. Plannen en organiseren is iets wat in haar aard zit en waar ze zich in haar werkzaamheden dan ook graag mee bezig houdt. Ze is altijd op tijd en gaat zeer accuraat te werk. Kathleen is daarmee een betrouwbare medewerker te noemen. Daarnaast probeert Kathleen haar collega’s ook altijd vooruit te helpen wanneer zij hulp nodig hebben, waaronder ook de chauffeurs.

Kathleen is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Controleren van orders;
  • Aanmelden en afmelden van orders;
  • Verzorgen van transport- en douanedocumenten. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

31

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Pools uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP en MS Office (Excel, Outlook en Word).