Teun (Transportplanner)

Teun is altijd werkzaam geweest binnen de logistieke branche. Sinds de laatste 12 jaar werkt hij binnen het transport waar hij verschillende functies op de planning heeft vervuld. Teun heeft zowel nationale als internationale ervaring. Hij heeft 1,5 jaar ervaring als siloplanner en sinds een jaar ervaring opgedaan in het plannen van sneltransport voor de automotive. De afgelopen 2,5 jaar heeft Teun voornamelijk nationaal gepland, maar heeft ook ervaring met het plannen naar Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast beheerst hij ook de Portugese taal. Teun is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal karakter als Transportplanner. 

Teun is een harde werker die geen half werk zal afleveren. Hij is kritisch op de inhoud en verwacht dit ook van anderen. Teun is van nature gestructureerd, als er geen structuur is brengt Teun dit aan. Hij vindt het daarom ook prettig om vanuit processen te werken. Daarnaast is hij cijfermatig sterk. Als Teun ergens nieuw begint zal hij niet meteen het voortouw nemen binnen het team. Hij spreekt vanuit kennis en ervaring. Teun is niet verlegen en weet waar hij de nodige informatie moet halen. 

Teun is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Routeplanning maken voor 50 routes per dag met alleen charters;
  • Dagelijks de retourenstroomplanning verzorgen;
  • Optimaliseren van de planning;
  • Contact onderhouden met chauffeurs en charters en daarbij probleemoplossend vermogen inzetten;
  • Contact met de klantenservice;
  • Aansturen van een planner en een administratief medewerker;
  • Adviserende rol aannemen met betrekking tot het inschakelen van charters.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

38

Woonplaats

Regio Oss

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift. Portugees goed in woord voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Cyntrix, Teleroute, Timocom en MS Office (Word, Excel)