Simone (Customer Service Medewerker)

Simone is een ondernemende jongedame met ongeveer 12 jaar ervaring binnen de logistiek. Ze is binnen de logistiek onderaan begonnen als Inventory Coördinator en heeft zich daarna omhoog gewerkt via verschillende functies. Door haar ruime ervaring weet ze hoe ze aan de wensen van de klant kan voldoen. Ze is een echte doorzetter en zoekt altijd naar een goed passende oplossing. Ze neemt niet zomaar genoegen met een redelijk alternatief. Door haar ontwikkeling als Customer Service Medewerker kreeg ze de kans om als Senior Customer Service Medewerker aan de slag te gaan waarbij ze leiding gaf aan een team van 6 collega’s.

Hierna heeft ze binnen dezelfde organisatie New Product Introduction op zich genomen, waarbij alle nieuwe producten volledig door haar werden gecontroleerd en ingevoerd in het systeem. Ze had veel contact met IT voor het ontwikkelen van interne systemen. Ze was de spil tussen de klant en de leverancier om te zorgen dat de productie eisen van de klant ook werden doorgevoerd door de leverancier. Momenteel werkt Simone in de zaak van haar man ter ondersteuning. Echter is ze momenteel helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging in de logistiek.

Simone heeft binnen de logistiek echt haar plek gevonden. Ze is een echte doorpakker en op zoek naar een leuke uitdaging. Daarnaast is ze erg leergierig en pikt ze snel dingen op waardoor ze zich snel kan aanpassen aan de werkwijze van een bedrijf. Ze vindt het leuk wanneer activiteiten onder haar verantwoordelijkheid vallen en deze verantwoordelijkheid neemt ze dan ook graag.

Simone heeft een salarisindicatie van € 2.800,- euro bruto per maand en ze is per half januari beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Inplannen werkzaamheden
  • Onderdelen bestellen
  • Onderhandelingen met leverancier
  • Administratie verwerken

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Servisch goed in woord en geschrift. Duits en Russisch goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

ERP, SAP, Excess, MS Office