Dirk (Transportplanner)

Dirk heeft 4 jaar ervaring binnen de logistieke sector. Dirk was bij zijn laatste werkgever verantwoordelijk voor alle import vrachten vanuit Duitsland naar Nederland. Dirk was naast het plannen van transporten bezig met het in orde maken van de douane documenten en vergunningen. Hij schakelde dagelijks per telefoon of via de mail met externe transporteurs om transporten te regelen via de weg, lucht, boot en rails. Ook had hij veel contact met het cross dock- en planner collega’s en de afdeling Customer Service. Gemiddeld maakte hij 10 prijsafspraken per dag en plande hij 13 vrachtwagens per dag. Dit kon variëren van 10 routes tot 100 routes per dag. Nu is Dirk samen met Extra Talent per direct op zoek naar een nieuwe uitdagende functie als Transportplanner met doorgroeimogelijkheden.

Dirk is een ambitieuze jongeman met veel passie voor het plannen van transporten en wil zichzelf hier graag verder in ontwikkelen. Hij heeft totaal geen 9-5 mentaliteit en is bereid om in verschillende diensten te werken. Dirk is totaal niet gevoelig voor stress en zoekt altijd naar een gepaste oplossing. Een van zijn krachten is zich focussen op een volle agenda bezetting. Dirk wil zo snel mogelijk weer aan het werk en zit binnen de logistiek helemaal op zijn plek.

Dirk is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen van alle import vrachten;
  • Verantwoordelijk voor het plannen van alle import vrachten;
  • Gemiddeld plant hij 13 vrachtwagens per dag en maakt hij 10 prijsafspraken per dag voornamelijk voor wegtransport;
  • Dagelijks contact met externe partijen via de mail en per telefoon; 
  • Contact met het cross dock- en planner collega's en de afdeling Customer Service;
  • Rapporteren aan de operationele directeur.

 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

23

Woonplaats

linkedin

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift Engels Goed in woord en Voldoende in geschrift Duits Voldoende in woord en Matig in geschrift

Computervaardigheden

Routefic en MS Office (word, Excel, Outlook)