Barend (Warehouse Supervisor)

Barend heeft ruim 18 jaar ervaring binnen de logistiek. Hij heeft als Warehouse Manager ervaring opgedaan binnen meerdere bedrijven, hierdoor heeft hij veel kennis opgebouwd op het gebied van inrichting van warehouses en het initiëren en implementeren van verbeterprocessen. Bij zijn laatste werkgever gaf Barend leiding aan 7 fte. Hier was hij verantwoordelijk voor de SOX compliance van 5 Benelux magazijnen. Aan de hand van analyses optimaliseerde hij onder andere de magazijnen waardoor er tijd en kosten bespaard werd met het order picken. Daarnaast was hij het aanspreekpunt voor het onderhouden van het TMS-systeem en was hij contactpersoon voor de vervoerders. Hierdoor heeft hij ook ervaring met douane inklaringen.
Bij een poductie bedrijf gaf Barend leiding aan 15 fte. Hij was verantwoordelijk voor het voorraad beheer van zowel de geproduceerde producten als voor de grondstoffen om de producten te kunnen maken. Aan de hand van analyses werd de productieplanning gemaakt door de productieplanner, waarna Barend de personeelsplanning maakte voor zowel de productie als voor het warehouse. Barend maakte interne promotie naar het hoofdkantoor, hier was hij verantwoordelijke voor het doorvoeren van verbeterprocessen binnen het warehouse. Echter mistte hij het werken op de vloer en met de medewerkers, daardoor heeft hij bewust de keuze gemaakt om weer als Warehouse Manager aan de slag te gaan. Helaas, werd door een aanname stop Barend zijn tijdelijke contract opgeheven en is Barend nu weer op zoek naar een nieuwe uitdaging als Warehouse Manager.


Barend is een hardwerkende, resultaat gerichte man met een grote liefde voor het warehouse. Hij neemt graag nieuwe uitdagingen aan waarbij hij een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Hij gaat te werk met een “can-do” mentaliteit, houdt het hoofd koel tijdens hectische omstandigheden en neemt hier zijn werknemers in mee. Hij staat graag tussen de mensen waardoor hij de medewerkers optimaal kan motiveren om samen naar het beste resultaat toe te werken.


Barend heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor 7FTE (service logistiek);
  • Verantwoordelijk voor de SOX compliance van 5 Benelux magazijnen;
  • opstellen van KPI's;
  • Voeren en vaststleggen van toolboxmeetingen en werkplekinspecties;
  • Aanspreekpunt voor de Business Units met betrekking tot logistieke issues en verbetslagen alsook douane inklaringen en directe vertegenwoordiging;
  • Verantwoordelijk voor borging en naleving van de HSE regels, SOX compliance en magazijn procedores;
  • Het onderhouden van het TMS-systeem;
  • contactpersoon voor de vervoerders;

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

53

Woonplaats

-

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift. Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, TMS, diverse WMS en MS Office (Word, Excel, PowerPoint)