Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Sjoerd (Customer Service Medewerker)

Stevie is 9 jaar geleden, vlak voordat hij begon aan zijn logistieke studie, in de logistieke branche terecht gekomen. Via diverse werkgevers heeft hij zijn ervaring steeds meer weten uit te breiden. Van fysiek warehouse werk is hij doorgegroeid naar Teamleider en daartussen heeft hij ervaring op gedaan als Intermodaal Planner. Van aansturen van 25 medewerkers tot aan het zo efficiënt mogelijk inplannen van binnenvaartschepen (import / export) en het controleren en opstellen van documentatie zoals offertes. Stevie zoekt in een volgende baan naar een informele prettige werksfeer waar hem stabiliteit voor de lange termijn geboden wordt. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol als Expediteur of Logistiek Planner, maar ook voor andere uitdagingen staat hij open.

Stevie heeft binnen de logistiek echt zijn plek gevonden, vandaar dat hij graag terug deze branche in wil. Hij heeft een brede interesse en vindt het belangrijk dat collega’s afspraken nakomen. Het gehele logistieke proces interesseert hem enorm waardoor hij open staat voor diverse mogelijkheden binnen de logistiek. Hij vindt het belangrijk dat hij zich kan ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Stevie communiceert effectief en combineert dit met een klantgerichte instelling. Hij kan mensen goed overtuigen en is stressbestendig. Plannen en multitasking zijn een van zijn sterkste punten. Door al deze eigenschappen is Stevie breed inzetbaar binnen de logistiek.

Stevie heeft een salarisindicatie van € 2.400,- euro bruto per maand en is per direct beschikbaar.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en redelijk in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, teamsoft, MC Office (Word, Excel, Outlook)