Patricia (Customer Service Import Supervisor)

Patricia  heeft zich door middel van goede werkervaringen en inzet opgewerkt. Na haar middelbare school besloot ze direct aan het werk te gaan. Ze begon in het warehouse maar kreeg al snel de kans om door te groeien naar kantoor. Ondertussen heeft zij zich in 13 jaar ontwikkeld tot Customer Service Coördinator. In deze 13 jaar heeft Patricia ervaring op gedaan op het gebied van douane, zendingen regelen, customer service en leiderschap. Momenteel werkt zij 3 jaar bij haar huidige werkgever en fungeert zij als rechterhand voor de Logistiek Manager. Ze richt zich op processen, maar geeft ook direct leiding aan 8 Customer Service Medewerkers. Ze beheert de grootste key accounts en handelt eventuele escalaties af. Patricia stelt zich beschikbaar voor een nieuwe uitdaging bij een werkgever waar zij op termijn zou kunnen doorgroeien naar een managementrol.  

Patricia is een representatieve, sociale en ambitieuze medewerker. Met ruim 13 jaar relevante werkervaring is zij een fijne toevoeging aan ieder team. Bovendien is Patricia loyaal naar haar werkgever toe, zolang beloftes worden nagekomen. Dit werkt voor haar uiteraard twee kanten op. Met de uitstekende sociale vaardigheden die zij heeft, is communicatie op ieder niveau voor haar een gemak. Ze weet haar mannetje te staan in een dynamische en soms harde logistieke wereld. Ze ziet zichzelf graag de komende jaren verder ontwikkelen binnen deze branche.

Patricia  heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand, exclusief dertiende maand en eventuele bonusuitkering.      

Werkzaamheden

  • Eindverantwoordelijke voor alle operationele werkzaamheden van 5 fte met betrekking tot de afhandeling van de importzendingen
  • Contact onderhouden met klanten, management, directe collega's en logistiek dienstverleners 
  • Controle houden op de voortgang van de zendingen 
  • Dagelijks coachen en coördineren van de CSI operators over de werkzaamheden
  • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken

Functie

Customer Service Import Supervisor

Leeftijd

29

Woonplaats

.

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

MS Office; Word en Excel