Joussef (Transportplanner)

Joussef is een kandidaat met ruim 1 jaar ervaring als Transportplanner. In zijn vorige functie als Transportplanner is Joussef verantwoordelijk geweest voor het opstellen van de ritten- en volumeplanning van 21 wagens. Hierbij heeft hij gekoelde distributieritten gepland gericht op Nederland, België en Duitsland. Daarnaast beschikt Joussef over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding gericht op Logistiek en Transport. Tijdens zijn opleiding heeft Joussef diverse stages gelopen en op deze manier heeft hij kennis gemaakt met verschillende disciplines van de logisitieke sector, zoals Transportplanning met eigen wagens en externe vervoerders, Warehousing en Logistieke coördinatie. Op dit moment is Joussef op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner, waarbij hij zijn opgedane kennis verder wil ontwikkelen binnen de logistieke sector.

Joussef is leergierig en een echte aanpakker die verantwoordelijkheden naar zich toe trekt. Bij zijn vorige werkgever heeft hij zich snel kunnen ontwikkelen van een junior Planner tot volwaardig Transportplanner. Daarnaast is Joussef communicatief sterk, dit heeft hij laten zien door goed contact met klanten en chauffeurs te onderhouden tijdens zijn werkzaamheden als Transportplanner. Door zijn vakgerichte vooropleiding is Joussef theoretisch breed onderlegd en beschikt hij over kennis van zowel de logistieke als de transportsector. Hij beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Joussef is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand. Daarnaast is hij flexibel inzetbaar en is hij bereid om in verschoven diensten te werken.

Werkzaamheden

  • Invoeren van orders 
  • Contact onderhouden met klanten zowel via de e-mail als telefonisch. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

22

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Transpas, MS Office; Word, Excel, Outlook