Manon (Operations Manager)

In 2018 is Manon gestart als Operations Engineer bij een logistiek dienstverlener, waar zij verantwoordelijk was voor het realiseren van logistieke oplossingen voor klanten. Dit deed ze onder andere door het inkopen van materialen en transport, facturen opstellen en vervoerders planningen maken. Vervolgens is ze doorgegroeid tot Project Manager. Een groot project voor Manon was de Brexit. Ze was het eerste aanspreekpunt voor vragen rondom de nieuwe regelgeving. Daarnaast stelde ze plannen op om het logistieke proces zo efficiënt mogelijk te houden met een zo laag mogelijke kostenimpact. Binnen haar huidige functie zijn er weinig doorgroeimogelijkheden waardoor er voor Manon weinig uitdaging is. Haar voorkeur gaat uit naar een dynamische functie binnen de logistiek, waar zij ruimte krijgt om mee te denken bij het verbeteren van logistieke processen.

Manon is een harde werker met het motto “gewoon doen”. Ze pakt problemen direct aan en gaat een uitdaging niet uit de weg. Door haar sociale, open houding straalt ze natuurlijk leiderschap uit. Iedereen komt naar haar toe met vragen. Manon vindt dat je samen een team maakt en ze helpt haar collega’s dan ook graag waar nodig. Daarnaast is ze zeer stressbestending, in dynamische situaties houdt ze perfect het overzicht en kan ze snel schakelen.

Manon heeft een salarisindicatie van € 4.000,- per maand en is 40 uur per week beschikbaar. Ze heeft een opzegtermijn van één maand.

Werkzaamheden

  • Customer Service opstarten door gescheiden functies te maken (indeling maken wie voor welk onderdeel verantwoordelijk is)
  • Medewerkers inwerken 

Functie

Operations Manager

Leeftijd

28

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint