Robert (Warehouse Supervisor)

Robert is een zeer ervaren man binnen de logistieke sector. Hij geeft leiding aan ongeveer 15 werknemers bij zijn huidige werkgever. Ronny is gespecialiseerd in het werken met ADR goederen. Hij geeft leiding aan een team dat bij ongevallen opruimwerkzaamheden verricht ter plaatsen. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen van de operators op de opslagplaats van ADR goederen. Hier waarborgt hij de veiligheidsmaatregelen en heeft hij contact met onderhoudsbedrijven. Robert is verantwoordelijk voor het gehele personeelsbeleid en de daar bijbehorende personeelsplanning. Daarnaast draagt hij verbeterprocessen aan om efficiënter te kunnen werken. Deze zal hij uiteindelijk ook invoeren binnen de organisatie.

Robert is een rustige man met zeer goede communicatieve vaardigheden. Hij is altijd nieuwsgierig naar het verbeteren van de processen en de achterliggende gedachten hierachter. Hij is stressbestendig en organisatorisch sterk waardoor hij in onverwachte situaties het overzicht kan bewaren en zijn mensen aan kan sturen. Hij is zeer gemotiveerd en gaat in 2018 een hbo-opleiding volgen om zijn theoretische kennis verder uit te breiden. In maart verhuisd Robert naar Boekel.

Robert is per mei beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Dagelijks leding geven aan de BRZO (besluit Risico Zware Ongevallen) terminal
  • Aansturen van 12 operators en 2 administratief medewerkers 
  • Verantwoordelijk voor het waarborgen van veiligheidsvoorschriften omtrent ADR goederen en aanspreekpunt voor diverse instanties
  • Verantwoordelijk voor het algehele personeelsbeleid
  • Maken en onderhouden van contractafspraken met leveranciers en onderhoudsbedrijven
  • Inkopen van diensten en materialen voor de gehele vestiging
  • Houden van beoordelingsgesprekken en opstellen van groeiplannen

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

44

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS, MS Office (Word, Excel, Outlook)