Senna (Commercieel medewerker binnendienst)

Senna is een Commercieel Medewerkster met 7 jaar werkervaring. Ze heeft internationale ervaring opgedaan in het begeleiden van salesactiviteiten en het ondersteunen van Account- en Salesmanagers. Verder onderhoudt Senna nauw klantcontact en werkt ze veel samen met interne afdelingen als planning, inkoop en expeditie. Daarnaast is Senna verantwoordelijk voor het ondersteunen van haar klanten bij hulpvragen en is ze voortdurend actief met het verbeteren van processen. Vanwege het ontbreken van verdere uitdagingen is Senna op zoek naar een nieuwe functie. Ze staat open voor een commerciële functie in de logistieke of supply chain sector.  

Senna is een ambitieuze kandidate die houdt van een uitdaging. Ze is een echte teamspeler die er voor zorgt dat de gezamenlijke doelstellingen worden behaald. Daarnaast is ze sterk in het binden van klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Senna is analytisch sterk en in combinatie met voldoende uitdaging komt ze tot de beste resultaten. Verder is ze communicatief erg vaardig, heeft kennis van marketing en ze beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Senna heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 38 uur per week.

Werkzaamheden

  • Mede realiseren van de leverbetrouwbaarheid door middel van intensieve samenwerking met verschillende afdelingen, zoals Planning, Inkoop en Expeditie
  • Optimaliseren interne en externe communicatie inzake verkoopactiviteiten
  • Ondersteunen van de Sales/Account Managers bij pre- en after- salesactiviteiten
  • Input & opvolging van sales orders (van verwerking offertes in orders, tot en met uitlevering en facturatie)
  • Zelfstandig onderhouden van kleinere accounts
  • Klantvragen beantwoorden en/of adresseren binnen de organisatie
  • Opstellen en interne verspreiding van periodieke verkoopcijfers
  • Doorlopen van offertetrajecten 

Functie

Commercieel medewerker binnendienst

Leeftijd

30

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CasgWin, MS Dynamics / Navisions, Adobe Photoshop, MS Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)