Enes (Warehouse Supervisor)

Enes is een Warehouse Supervisor met ruim 22 jaar ervaring in de logistieke sector. Enes is 3 jaar geleden overgestapt naar zijn huidige werkgever vanwege het verhuizen van zijn klant naar zijn nieuwe werkgever. Hij heeft ervaring in het aansturen en coachen van zijn teams. Daarnaast is Enes verantwoordelijk voor het behalen de gezamenlijke doelen, het verdelen van de dagelijkse workload en het efficiënt inplannen van zijn medewerkers. Verder is Enes proactief bezig met het initiëren en implementeren van procesoptimalisaties en -standaardisaties. Vanwege het ontbreken van verdere doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden is Enes op zoek naar een nieuwe uitdaging als Warehouse Supervisor.

Enes is een betrokken leidinggevende die zijn team op een persoonlijke wijze coacht en ondersteunt. Hij weet als de beste de schakel te vormen tussen de operatie en het management. Door zijn gerichte werkwijze, vertaalt hij gemakkelijk de visie door naar de vloer. Enes is sterk in het vormen van teams en zijn mensgerichte leiderschapsstijl stelt hem in staat zijn medewerkers mee te krijgen in veranderingen. Enes is klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Als competente leidinggevende is hij een ware aanwinst voor elke logistieke organisatie.  

Enes heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand, inclusief ploegentoeslag. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van een team van 20 tot 25 warehousemedewerkers en 1 back-up Teamleider
  • Voornamelijk leidinggeven op de afdeling Pick & Pack, daarnaast ook toezicht houden op de afdeling Outbound
  • Coachen van medewerkers en houden van functionerings-, evaluatie- en verzuimgesprekken
  • Optimaliseren van teams en processen
  • Opstellen van management rapportages
  • Leiden van dagstartbijeenkomsten
  • Verdelen van de dagelijkse workload en op- en afschakelen van medewerkers
  • Verantwoordelijk voor het behalen van de doelen met een zo hoog mogelijke productiviteit en efficiëntie 
  • Dagelijks contact onderhouden met uitzendbureaus 

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

49

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Servo/Kroatisch goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS (Custom made), MS Office (Word, Excel, Outlook)