Marco (Logistiek Administratief Medewerker)

Marco heeft ongeveer 1,5 jaar ervaring met het plannen van taxiritten. Daarnaast is hij in het verleden Bedrijfsleider geweest bij een taxibedrijf, waar hij alle facetten van het bedrijf heeft leren kennen. Hier heeft hij de rittenplanning gemaakt en de chauffeurs aangestuurd. Hij beantwoordde de telefoon en verwerkte de ritten administratief. Daarnaast verzorgde hij de administratie op het gebied van crediteuren/debiteuren. Het wagenpark viel onder zijn verantwoordelijk en maakte afspraken met betrekking tot schade en onderhoud. Hij voerde ook de sollicitatiegesprekken met de chauffeurs. Momenteel heeft hij een contract van 24 uur, maar wil graag fulltime aan de slag.  Hij is op zoek naar een logistiek administratieve functie of een taxi-planners functie.

Marco is een gemotiveerde en gedreven man. De werkzaamheden die hij krijgt toegewezen wil hij zo goed mogelijk verrichten. Marco is zeer klantvriendelijk en probeert de geschikte oplossing voor de klant te vinden. Hij kan ad hoc opdrachten goed verwerken en blijft hier rustig onder.

Marco heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Telefoon opnemen en ritten verwerken
  • Maken van de rittenplanning
  • Aansturen van de chauffeurs

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

44

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en gewicht. Duits goed in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

Tamis, MS Office (Excel, Word, Outlook)