Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Joyce (Transportplanner)

Joyce is een jongedame met 1,5 jaar ervaring als Leidinggevende (Rayonmanager) bij een regionaal postorderbedrijf. Ze stuurt momenteel ongeveer 25 chauffeurs, 30 bezorgers en 40 postsorteerders aan. Ze maakt de personeelsplanning en de routeplanning. De routeplanning wordt gemaakt aan de hand van binnengekomen pakketten en post. Joyce is het aanspreekpunt voor zowel klanten die post opgehaald willen hebben, als medewerkers die problemen hebben en lost deze ook graag op. Door de dag heen komen er ad hoc opdrachten binnen en deze verwerkt ze administratief en operationeel richting de chauffeurs. Daarnaast houdt ze zich bezig met het optimaliseren van het logistieke proces. Bij haar huidige werkgever heeft ze het proces van wegen en stempelen van post weten te automatiseren, waardoor dit proces veel efficiënter verloopt. Joyce kan niet meer doorgroeien en daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging in de functie van Transportplanner.

Joyce is zeer enthousiaste, gedreven en ambitieuze jongedame. Ze is een echte doorzetter en wil haar doelen bereiken. Ze kan haar medewerkers goed overtuigend toespreken, waardoor medewerkers graag voor haar werk willen verrichten. Joyce is een teamplayer en haar spreuk luidt: “samen kan je meer bereiken dan alleen”. Leidinggeven, plannen en organiseren zit in haar natuur. In drukte kan ze goed prioriteiten stellen en aan de hand hiervan te werk gaan.

Joyce heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aansturen van ongeveer 25 chauffeurs, 30 fietsbezorgers en 40 postsorteerders
  • Maken van de personeelsplanning
  • Maken van de routeplanning
  • Verwerken van ad hoc opdrachten
  • Eerste contact bij problemen
  • Optimaliseren van het logistieke proces, zoals het automatiseren van wegen en stempelen van post
  • Beantwoorden van e-mails

Functie

Transportplanner

Leeftijd

24

Woonplaats

Omgeving Arnhem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels Voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AFAS, Visio, SPSS, Photoshop en MS Office (Word, Excel, Outlook)