Edgar (HBO Starter Logistiek)

Sinds het afronden van zijn hbo-opleiding Bedrijfseconomie, heeft Edgar verschillende type functies vervuld wat hem een brede ervaring heeft opgeleverd. Zo heeft hij ervaring opgedaan met klantcontact en het aansturen van een afdeling. Ook heeft hij zich de afgelopen jaren veel bezig gehouden met het opstellen van personeelsplanningen, het behandelen van verlofaanvragen en het sturen op KPI's. Bij zijn huidige werkgever zit Edgar niet helemaal op zijn plek. Dit heeft enerzijds te maken met de mentaliteit die er op de afdeling heerst; Edgar vindt het erg belangrijk om nooit half werk te leveren en zal zich daarom altijd voor de volle 100% inzetten. Anderzijds mist Edgar in zijn huidige functie een stukje uitdaging. Vandaar dat hij latent zoekt naar een dynamische en afwisselende functie waarbinnen hij kan plannen, controleren, begeleiden en ondersteunen. 

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure heeft Edgar de Extra Talent TalentPitch doorlopen. De resultaten wijzen uit dat Edgar goed begrijpt hoe te handelen binnen de logistieke branche. Hij gaat doelgericht te werk, waardoor het vooraf beoogde resultaat binnen de afgesproken tijd behaald wordt. Daarnaast stelt Edgar hoge eisen aan zichzelf doordat hij niet tevreden is met een gemiddelde prestatie. Ook is aantoonbaar dat Edgar beschikt over hbo werk- en denkniveau en dat hij goed weet te schakelen tussen diverse werkzaamheden. Edgar is sociaal, hij werkt nauwkeurig en stelt de klant ten alle tijden centraal. 

Edgar heeft een maand opzegtermijn en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.700,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Opstellen van de personeelsplanning voor diverse accounts
  • Behandelen van verlofaanvragen
  • Dagelijks voeren van het planningsoverleg met teamleiders of de Manager Operations om het verloop van de dag ervoor en strategie van de dag te bespreken
  • Dagelijks sturen op KPI's bij diverse accounts
  • Beheren van de mailbox en uitvoeren van administratieve werkzaamheden 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

34

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact, MS Office (Excel, Word, Outlook)