Joël (Logistiek Coordinator)

Joël is een hbo-starter die zijn talen goed beheerst. Hij is na zijn opleiding gaan reizen door Australië, Zuidoost-Azië en Europa. Om deze reis te bekostigen heeft hij een tijdelijke baan aangenomen als Logistiek Manager. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor de voorraad beheer, leveringen controleren en het relatiebeheer van business-to-business. De logistiek heeft bij hem zoveel interesse gewekt dat hij, bij terugkomst in Nederland, zich binnen de logistiek verder wil ontwikkelen. Door zijn opleiding, international business and languages, is hij er van bewust dat de beheersing van verschillende talen zijn unique selling point is. Joël heeft hierop ook zijn stages uitgekozen en zijn talen verder ontwikkeld. Bij de verschillende stages, respectievelijk in Duitsland en Malta, heeft hij alleen maar Duits en Engels gesproken. Joël is nu op zoek naar een functie waar hij zijn kwaliteiten, waaronder zijn talen, kan laten gelden. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Logistiek Planner of Logistiek Coördinator.

Joël is een spontane en sociale jongeman, die makkelijk contact legt met zijn collega’s. Joël komt het beste tot zijn recht binnen een organisatie die zowel werk gerelateerd, als persoonsgebonden, gefocust zijn op groei. Om deze groei te realiseren is Joël zeer flexibel en secuur. Hij zorgt ervoor dat zijn werkzaamheden tijdig af zijn en, indien nodig, extra werkt om het daadwerkelijk volledig, tijdig en correct af te krijgen. Daarnaast is Joël commercieel ingesteld en pikt hij snel nieuwe werkzaamheden op.

Joël is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de grondstoffen en gereed product.
  • Controle op de levering richting de klanten (B2B).
  • Verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de klanten.
  • Leveren van de goederen.
  • Medeverantwoordelijk voor de bedrijfsbeëindiging omtrent het informeren van klanten, verkopen van bedrijfsinventaris en verkoop van de voorraad.

Functie

Logistiek Coordinator

Leeftijd

23

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift. Spaans voldoende in woord, matig in geschrift.

Computervaardigheden

SPSS, MS Office (Excel, Word, Outlook)